Deze maandag is het eindelijk zover. Claire heeft heel hard gewerkt en het resultaat is om van te smullen: op maandag 1 oktober wordt onze 24Homes webshop geopend. Het is een eerste begin, maar we zijn er trots op.




Maar nog net voordat we open gaan, willen we graag nog een keer vertellen waarom
we doen wat we doen.

Er zijn moeders die hun kinderen niet kunnen geven wat ze nodig hebben. Kinderen die tekort komen aan zeer noodzakelijke behoeften. Zelfs kinderen die moeten werken en niet naar school kunnen gaan. Gelukkig worden we ons steeds meer bewust van oneerlijke handel met grote onaanvaardbare gevolgen.

Alles bij elkaar hebben we onszelf de vraag gesteld: wat kunnen wij doen? En toen werd 24Homes als stichting geboren. We hebben er veel tijd en energie ingestoken en financieel geïnvesteerd. Maar we hebben een droom voor ogen.  De webshop is een van de eerste stappen in het genereren van financiën om deze droom te kunnen verwezenlijken.  Ieder item dat verkocht wordt helpt ons om te helpen. De opbrengst gaat naar de stichting, van waaruit we investeren in onze op te zetten fairtrade projecten.

Of je straks iets koopt, klein of groot. Of je anderen vertelt, van mond tot mond of op internet. Of je nu voor ons bidt of aan ons denkt. We willen graag zeggen: dank je wel....

Heel veel liefs,
Karin Joan en Claire

Lees meer over:
Stichting 24Homes
Claire als ambassadeur van Compassion



0 comments:

Post a Comment

 
Top