Er wordt al maanden heel hard achter de schermen gewerkt aan onze 24Homes Webshop! We mogen je nu vertellen dat deze 1 oktober aanstaande zal worden geopend! De opbrengst gaat naar de stichting, van waaruit we investeren in onze op te zetten fairtrade projecten in Kenia waar je hier meer over kunt lezen. We willen natuurlijk aan jou de primeur laten zien hoe de webshop er straks uit zal komen te zien en wat we allemaal gaan aanbieden. Dus geniet alvast een beetje van deze sneak preview en vanaf 1 oktober mag je echt bij ons komen shoppen ;)


Naast onze eigen artikelen die handmade zijn vanuit ons Crealab hebben we het afgelopen jaar enorm veel brocante en vintage items verzameld... Hierboven zie je bijv. antieke kaarten, prenten, foto's, brieven, bladen en kranten...
Hieronder zie je onze serie van kalenders, kaarten, labels en notebooks...

Ook hebben we de mooiste antieke boeken verzameld in categorieen: Engelse en Franse boeken, kinderboeken en muziekboeken of losse bladmuziek. 

Ben je ook fan van mooie keukengerei, we hebben veel brocante vondsten gedaan zoals bestek, emaille, dienbladen en andere accessoires. En onze handmade luciferdoosjes vind je in deze categorie terug. 

Helemaal fan zijn wij van de ouderwetse kop en schotels waarmee je prachtig kunt decoreren op tafel of een ander plekje in huis. Nu dat de winter eraan komt is het helemaal leuk om te gebruiken met een mooi waxinelichtje.

Ook helemaal geweldig vinden wij onze verzameling antieke, brocante en handmade blikken in allerlei vormen en maten. Prach-tig! 

Ook vind je straks handmade potjes met krijtjes en lavendel, maar ook brocante potten en kannen... 

Ook zo mooi om te decoreren is broderie en kant. In deze rubriek vind je gehaakte tafelkleden en kleedjes, kant en band op mooie knijpers of klossen, frivolité en naaigerei en de lieflijke brocante zakdoekjes... 

Omdat we veel handmade artikelen maken in een Frans jasje hebben we een rubriek Vive la France genoemd waar je de heerlijk geurende lavendelzakjes, de mooie wattenstaafhoudertjes en veel meer vind...

De bekende 24Homes lampen, helemaal gerestyled in een shabby chic en brocante jasje...

Onder de rubriek lijsten en frames vind je gerestylede lijsten, pillowframes en andere brocante lijsten...

Harten hebben we in alle soorten en maten! Ze blijven leuk en tijdloos om mee te decoreren in huis.

Ook hebben we een kleine collectie artikelen voor kinderen en baby's zoals antiek of brocante speelgoed en lieve baby gifts.
 En uiteraard hebben we wat kleinmeubels en andere accessoires...
Al met al... teveel om alles op te noemen, maar je hebt in ieder geval een sneak preview! 
Fijne week allemaal! :)
Liefs, Claire 


0 comments:

Post a Comment

 
Top