Tadaaaa! :) Zoals beloofd hierbij wat kiekjes van de ruimte die we gebruiken voor het CreaLab bij mij op zolder. Een tijdje geleden schreef ik op de blog over de oude studio die ruimte moest maken voor 24Homes (zie hier het vorige bericht). Van alles ruimtelijk wit (ook niet slecht) wilde ik toch meer onze 'feel' geven in de ruimtes...

































Ik vroeg toen om je reactie wat jij zou doen om het meer aan te kleden. Wat een leuke reacties, dank jullie wel! Marielle noemde een moodboard wat voor inspiratie zou zorgen, Sas noemde een paar planken om daar dingetjes op te zetten, Gaby noemde krijtborden in hartvorm en Sonja noemde een memobord en een vakkenbakje van oud hout. Sommige van jullie vonden het zo mooi genoeg :)




Inmiddels hangt er een brocante moodboard uit Frankrijk, boven een van de twee oude naaimachines die ik van mijn oma kreeg. Een nieuwe brocante bordenrek waar ik onze kaartencollectie onder andere heb geplaatst. Ook hangen er wat haken op de muur waarbij we onze laatste producten ophangen zoals sleutelhangers en een nieuw ontworpen kalender. En er hangen inspirerende plaatjes op de muur van onder andere Jeanne d'Arc Living. Glazen laadjes staan op de vensterbank met verschillende kleuren kant. De oude boekenkast werkt prima in beide kamers en bied veel ruimte.

Omdat ik ook echt van decoratie houd heb ik gekozen om een muurtje te beplakken met pagina's uit een oud Frans boek wat ik met Koninginnedag op de markt vond. Daarop hing ik een mooi verfijnd kapstokje waar onder andere een wc-rolhoudertje hangt die ik gebruik in plaats van een keukenrol - veel voordeliger en zelfs liever op het muurtje vind ik zo :) Onder de sidetable gebruik ik een mooie papieren tas van Rachel Ashwell voor het oud papier. In de papieren tas zit een stevigere tas die ik steeds eruit haal zodra deze vol is. Lekker praktisch en toch mooi. Op de sidetable staat een antieke snijmachine die het nog prima doet en een oude houder waar ik kwasten en ander materiaal in bewaar. Eigenlijk is er zoveel te vertellen over ieder hoekje, maar ik laat het verder over aan de foto's :)

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties! Hopelijk mag dit jou weer inspireren :) We denken er zelfs over om eens in de zoveel tijd workshops te houden in deze ruimte. Zou jij je hier al thuis kunnen voelen?
Liefs, C




















In de andere kamer is het een magazijn en kantoor waarbij ik zelf labels heb gemaakt op boxen en genummerd (wel zo handig). Een oud theetafeltje doet dienst voor koffie en thee zodat niemand dorst hoeft te krijgen tijdens vergaderingen of crealab-avonden. Ik vond nog een antieke typmachine, geweldig he?







Pin It

0 comments:

Post a Comment

 
Top