Welcome, Visitors from the Graphics Fairy,

please click here for the English version with larger images



Ik kreeg pas een iPad van mijn lieve man. Daar hoorde een cover/etui bij in de stijl van 24Homes. Dus ik ging aan de slag.


Aan de voorzijde gebruikte ik een grofgeweven linnen meubelstof in een zandkleur. Deze combineerde ik met een gewoon linnen in dezelfde tint en een eenvoudig katoentje voor de voering. Deze liet ik ook terug komen in een lint aan de zijkant.


De etui moest een Shabby feel krijgen. Dus ik koos ervoor om niets netjes af te werken. Het mocht rafelen en dat doen deze stoffen van nature heel mooi.



Ik paste drie verschillende technieken toe om afbeeldingen aan te brengen. Op verschillende plekken gebruikte ik stempels van Eline's Huis die ik eenvoudig met Staz-On aanbracht.

Rechtsboven aan de voorkant bracht ik met Tshirt-transfer papier een print aan. Mooie vintage afbeeldingen vind je op de blog van Graphics Fairy.


Op de achterzijde bracht ik een print aan van een Vintage afbeelding aan van Cacao Payraud (ook te vinden op de blog van Graphics Fairy.) Dit deed ik door de stof door mijn inkjetprinter te voeren.



Ik maakte de etui af met kant, een klein lapje gebleekt jute en diverse embellishments: een camee, een bloemetjesknoop en een sleutel van de prachtige collectie van Tim Holtz (die ik per ongeluk achterstevoren geplaatst heb, hihi. De voorkant is zelfs nog mooier: er staat het woord Life op: bekijk de sleutelcollectie hier > Tim Holtz Idea-ology Word Keys)



Met fiberfill en karton achter de voering, biedt de etui ook nog eens bescherming aan mijn iPad.


--- Geen woordverificatie meer! --- 
Joepie!!
Wij hebben de woordverificatie voor de reacties uitgeschakeld. Dat betekent dat je een reactie kunt achterlaten, zonder daarna dat rare woord over te hoeven tikken. Reageren op onze blog is nu dus veeeeel makkelijker.
 Dus... laat even een reactie achter!  Wat vind jij van deze Shabby Vintage iPad cover? 
(klik hieronder op "sweet comments" 
liefs,
KJ
Pin It

0 comments:

Post a Comment

 
Top